Jalkapallo-apu 2019: Englanti 2-2 Muu maailma XI (1-3 kynää)-ROW voittaa rangaistuksista

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Tämä on hetki, jolloin '' Muu maailma '' voitti Soccer Aid 2019: n

Avaintapahtumat

Kem Cetinay teki myöhäisen tasoituksen varmistaakseen, että jalkapallo -apu päätettiin rangaistuspotkukilpailussa toista vuotta peräkkäin, kun muu maailma voitti maalipotkusta.

Love Island -tähti loi hetken taikuutta leikatakseen John Terryn sisälle ja käpertyäkseen David Harewoodin ohi Englannin maalissa ja nostaakseen ROW -tason minuutteja normaaliaikaa jäljellä.

ROW -maalivahti Nicky Byrne pelasti sitten koomikko Lee Mackin ratkaisevan potkun ampumassa vahvistaakseen voiton puolelleen.

Westlife -laulaja oli jo kieltänyt kehonvalmentajan Joe Wicksin ottelussa, ennen kuin Mark Wright lähetti rangaistuksensa.

Englanti antoi kahden maalin johdon luistaa, kun hän otti komentajapaikan Jeremy Lynchin ansiosta ensimmäisellä puoliajalla.

Kem Cetinay juhlii myöhäistä taajuuskorjaintaan, joka auttoi ROW: n voittamaan jalkapallon (Kuva: Getty Images)

Vapaa-styler tarttui ensimmäiseen Rachel Yankee -lentopallon seurannasta sivujalka-kotiin, ennen kuin kääntyi laatikkoon ampuakseen Julio Cesarin ohi toisen.

Mutta Usain Bolt hyödynsi Jamie Carragherin virheen pitää muualla maailmassa ottelussa Soccer Aid 2019 -tapahtumassa.

ron julkkis isoveli

Bolt ja Carragher olivat nauttineet kireästä taistelusta, ennen kuin entinen Liverpoolin mies ajoitti väärin otsikon, jolloin ROW-hyökkääjä pystyi kilpailemaan ja tekemään maalin David Seamanin ohi.

Cetinay tarttui sitten toisella puoliajalla jäljellä oleviin minuutteihin rangaistuksiksi, ennen kuin he kirjaivat kolmannen jalkapallovoiton.

Kaikki toimet, kuten tapahtui, alla ...

Ei ole liian myöhäistä lahjoittaa - ja Ison -Britannian hallitus kaksinkertaistaa kaikki lahjoitukset 23. heinäkuuta asti

Mainostajan sisältö Jalkapallotuki Unicefille

Sinulla on vielä paljon aikaa lahjoittaa Unicef ​​2019 -jalkapallotukeen.

Kaikkialla maailmassa sairaudet, konfliktit, nälkä ja köyhyys häiritsevät miljoonien lasten leikkiä. Vuonna 2019 Unicefin jalkapalloapua on lisätty, jotta lapset voivat saada lapsuuden, johon heillä on oikeus.

Ja jälleen tänä vuonna Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus vastaa jokaista 23. heinäkuuta 2019 asti keräämääsi tai lahjoittamaasi 1 puntaa, mikä kaksinkertaistaa lapsesi elämään tekemän eron. Joten, mitä sinä odotat?

Klikkaa tästä lahjoittaa mitä voit.

22:08

Piers Morgan iloitsee

Tämä saattaa olla elämäni paras hetki, Usain Boltin kapteeni loistavasti.

Joukko sankareita.

Osanottoni Susanna Reidille.

22:07

(Kuva: Chelsea FC Getty Imagesin kautta)

22:01

ROW voittaa jalkapallotuki 2019

Muu maailma on voittanut Soccer Aid 2019 -voiton 3-1-rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Maalivahti Nicky Byrne kielsi Lee Mackin lopettamasta Englannin toiveita sen jälkeen, kun Mark Wright oli lähettänyt täsmäpotkunsa ja Joe Wicks suoraan Byrneen.

Kem Cetinay viimeisteli potkunsa, joka oli osuva, koska hänen myöhäinen maalinsa normaaliajassa pakotti pelin rangaistuksiin.

Se on ROW: n kolmas voitto Soccer Aid -sarjassa, ja kerskailuoikeudet ovat vahvasti ROW: n yhteispäällikön Piers Morganin kanssa GMB: n esittelijästä ja Englannin apuvalmentajasta Susanna Reidistä.

Emme halua olla Susanna aamulla!

21:56

Byrne pelastaa Mackilta

Byrne kiistää Lee Mackin ja kaikki on ohi. ROW on voittanut Soccer Aid 2019: n.

21:56

Cetinay tekee tilanteeksi 3-1

Kem Cetinay on asettanut ROW: n koskettamaan voiton etäisyyttä. Englannin on tehtävä maaleja pysyäkseen siinä.

21:56

Wright lähettää sen leveästi

Pitkä juoksu ja änkytys Mark Wrightilta, mutta hän laittaa sen leveäksi.

21:55

ROW -johto

DJ Lukkoseppä ampuu kotiin asettaakseen ROW: n eteen.

21:54

Wicks kaipaa

Nicky Byrne pelastaa Joe Wicksiltä. Se oli huono rangaistuspotku suoraan maalivahdille, ja ROW voi nyt johtaa.

21:54

1-1

Billy Wingrove lähettää Harewoodille väärän tason.

21:53

1-0 Englanti

Ben Shephard sijoittaa pallon yläkulmaan.

21:48

FT: Englanti 2-2 RIVI

Tämä vie 90 minuuttia loppuun, ja tulemme rangaistuksiin Stamford Bridgeltä.

Cetinayn myöhäinen lakko varmistaa, että jalkapalloapu ratkaistaan ​​ampumalla toisen peräkkäisen vuoden aikana.

jättiläiset heinäsuovat ja iso isä

Toinen puoliaika oli tiukka, ja molemmat osapuolet hylkäsivät mahdollisuudet.

Mutta Cetinay käytti tilaisuuttaan ja leikkasi John Terryn sisälle ennen kuin lähetti sen Harewoodin ohi lähettämään pelin havaitsemaan potkuja.

Draama ei ole vielä ohi!

(Kuva: Getty Images)

21:45

Englanti on enemmän kuin ROW vasemmalla, kun Owen hurmaa pallon Mackille, mutta hänen kosketuksensa päästää hänet jälleen alas ja lopulta torjuu purkupallon ja lähettää sen maalipotkulle.

21:44

Vain minuutteja jäljellä, ja tulokset ovat kaikki. Sinusta tuntuu, että siinä voi olla yksi mahdollisuus kummallekin puolelle, mutta ottavatko he sen?

21:43

Cantona lähettää sen korkealle. Ei varmasti yksi hänen parhaistaan.

21:42

TALLENTAA!

Jänis pelastaa hyvin Drogbalta pitääkseen Englannin tason.

21:42

Middleton korvataan Good Morning Britain -kilpailun voittajalla Alan Sextonilla viimeisinä minuutteina.

21:41

Englanti lähestyy johtoasemansa palauttamista, kun Byrne pelastaa Colen lähellä olevan tehtävänsä, ennen kuin Redknapp laukaisee hetken myöhemmin.

21:41 AVAINTAPAHTUMA

PÄÄMÄÄRÄ! Cetinay nappaa taajuuskorjaimen

Muu maailma on tasoa. Kem Cetinay teki maalin hyökkääjän hienon viimeistelyn ansiosta.

johtajien vaalien aikataulu

Englanti menetti hallinnan toisessa päässä ennen kuin ROW hajosi kentän.

Cetinay leikkasi sisälle ja ampui Harewoodin ohi, ennen kuin lähti ROW -penkkiä ilahtumaan.

Seuraamukset uhkaavat nyt.

(Kuva: Simon Dael/BPI/REX)

21:38

21:37

Glen Johnson on palannut Carragherille, joka käsitteli Boltia näyttävästi tällä toisella puoliajalla.

21:37

Terry ja Colen ristin akrobaattinen lentopallo, O'Carroll estää hyvin linjalla, ennen kuin Mack laukaisee sen uudelleen. Toinen mahdollisuus on kerjääminen.

21:36

Hieno yksi-kaksi Joe Colelta Owenin kanssa. Cole joutui maaliin, mutta löi laukauksensa maahan ja Byrne kääntyy pois kulmaksi.

21:35

Myös Wingrove on palannut Boltin tilalle. Harry Redknapp heitti noppaa täällä etsimään taajuuskorjainta.

21:35

Täältä tulee kuningas

Eräs mies, joka pystyi muuttamaan kaiken tämän miehen, seisoi sivussa odottamassa saapumista - Eric Cantona. Michael Essien lähtee ja kuningas Eric on päällä.

21:34

Alle neljännes tunti aikaa pelata täällä, Englanti johtaa edelleen kahdella maalilla yhteen. Muun maailman on löydettävä jotain jostain, jos he pakottavat tämän pelin rangaistuksille tai jopa voittavat ottelun normaaliajassa. Heillä on paljon omaisuutta, mutta ne luovat vähän.